Last news in Fakti

30 Ноември, 2012 11:06 999 1

Велислав Вуцов се завърна в Славия

  • славия-
  • вуцов-
  • треньор-
  • договор-
  • стефанов
Велислав Вуцов се завърна в Славия - 1
Снимка: БГНЕС

"Новият старши-треньор на Славия е Велислав Вуцов", обявиха на специална пресконсференция от ръководството на "белите". Вуцов се завръща в тима след като водеше отбора през сезон 2009/2010. Новият контракт на специалиста е за 2,5 години. 

"Безкрайно щастлив съм, че отново мога да правя нещото, което обичам най-много след децата си - да се занимавам с футбол. Липсваше ми цели 2,5 без работа. В Славия се чувствам вкъщи. Тук изкарах като футболист, много хубави години. Същото мога да кажа и като треньор. Не мога да степенувам кое е по-маловажно. Аз с г-н Стефанов имам човешко отношение, което е много повече, между човек и треньор. За мен това е много по-ценно. Човек трябва да чувства удоволствие и щастие от това, което работи. Предстоят ни тежки мачове и се нагърбвам с трудната задача. Не казвам да спасим сезона, защото Славия не е мъртвец. Щастлив съм, че в този момент заставам пред вас и поемам отговорност", каза Вуцов. 

 
"Венци Стефанов ми гласува доверие и дано да водя тима най-малко 2,5 години. Не се застраховам и страхувам от нищо. Влизам в борбата с пълна сила. Аз съм от хората, които обичат екипността. Разделяме си работата и отговорността. Познавам се с всички хора, с които ще работя. Начинът да се излезе от кризата е само един. Да се вкарват голове и да се побеждава. Който го е страх от мечки не ходи в гората. Ботев (Пловдив) игрово и като потенциал е в по-добро състояние. Имат добро финансиране. Моето желание е да направи всичко възможно да покажем добра игра с Ботев. Искам да излезем от тежката ситуация и след това ще мислим разумно. Трябва да направим всичко възможно да се преборим с нея", коментира наставникът на "белите".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    Vucov e pich