Last news in Fakti

2 Януари, 2021 20:15 1 552 2

ПСЖ официално назначи Почетино, той заяви: Щастлив и привилегирован съм!

  • псж-
  • маурисио почетино

Бих искал да благодаря на клубното ръководство за доверието. Както знаете, този клуб винаги е имал специално място в сърцето ми'', сподели аржентинският специалист

ПСЖ официално назначи Почетино, той заяви: Щастлив и привилегирован съм! - 1
Снимка: PSG/Twitter

Френският шампион Пари Сен Жермен официално обяви Маурисио Почетино за новия треньор на тима. Той наследява на поста освободения на Коледа Томас Тухел.

48-годишният специалист се завръща на „Парк де Пренс“, където игра в периода 2001-2003 година. След това той подписа и с друг френски тим - Бордо.

Договорът на Почетино ще бъде до 30 юни 2022 година с опция за допълнителни 12 месеца.

„Чувствам се наистина щастлив и привилегирован от това, че мога да бъда новият треньор на ПСЖ. Бих искал да благодаря на клубното ръководство за доверието. Както знаете, този клуб винаги е имал специално място в сърцето ми. Имаха чудесни спомени, които са свързани с уникалната атмосфера на „Парк де Пренс“. Днес се завръщам с голяма амбиция и смирение. Нетърпелив съм да започна да работя с някои от най-добрите играчи в света. Отборът притежава фантастичен потенциал и аз и моят щаб ще направим всичко възможно да постигнем най-доброто за ПСЖ във всички възможни турнири“, заяви Почетино при представянето си.

Още утре той ще изведе отбора за първа тренировка, а дебютът му ще бъде в сряда в мача срещу Сент Етиен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емо

    0 0 Отговор
    Юнайтед спаха!
  • 2 въпросче

    0 0 Отговор
    А Тухел къде ще ходи?