Last news in Fakti

3 Януари, 2021 23:05 2 019 7

Фенове не искат Баждеков да е директор в ''Левски''

  • ''левски''-
  • константин баждеков-
  • пост-
  • изпълнителен директор-
  • фенове

Финансистът близо 20 години заемаше поста на изпълнителен директор, като сега отново има вариант той да заеме тази позиция в любимия си клуб

Фенове не искат Баждеков да е директор в ''Левски'' - 1
Снимка: БГНЕС

''Левски'' продължава да търси нов изпълнителен директор. Павел Колев подаде молба за напускане и тя бе разписана от собственика Наско Сираков. Колев започва работа в УЕФА. Той дори вече има сключен договор с централата, пише в-к ''Тема спорт''.

Вариант за негов заместник е членът на Управителния съвет Константин Баждеков. Финансистът близо 20 години заемаше поста на изпълнителен директор.

На неговата кандидатура обаче не се гледа с добро око от твърдото ядро от фенове. Те дори възроптаха, когато Баждеков бе номиниран за член на УС.

През 2020-а на няколко пъти Александър Чакъров от Тръст "Синя България" бе спряган за евентуален заместник на Павел Колев. Шансовете сега той да поеме поста обаче не са особено големи.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тука има, тука нема

    20 0 Отговор
    Който иска да командва да сложи парите на масата! Те затова Гела си направи проекта в Делиормана. Защото на жълтия калдъръм всички са умници с големи претенции.

    Коментиран от #3

  • 2 Шопо

    12 9 Отговор
    Па он нема ,, Уеффски,, ! От 1992 г они са ФК,, Цоцка Драгойчева-Пощенец-ДинамоПродоволственик-Спартак-Витоша-Лаффчис-Наско Раев 2020,,

    Коментиран от #5

  • 3 Знайко

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тука има, тука нема":

    Не го искат защото въвежда яка финансова дисциплина и не дава кинти за щяло и нещяло.А те вечно реват за кинти.Я София Запад я Бел нос Подхуене.Тасю него ще турне ,че да им дърпа юздите.Че зер там всички са с широки пръсти и всичко изтича за вчаска.
  • 4 o4ko bibo4ko

    7 0 Отговор
    Сираков да джироса веднага акциите на ТСБ и НКПСЗ, за да се сбъдне желанието на ОРГАНИЗИРА НИТЕ привърженици да харчат парите на Борисов, Шиши и който изобщо налива! Мечтаят за нов клуб от селските групи и няма да мирясат, докато дишат.
  • 5 Левски 1914

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Шопо":

    Догодина като вземете лиценза на Янтра Габрово така както преди 4 години взехте лиценза на Чавдар Етрополе Павел Колев ще каже пред УЕФА че сте ЦСКА.
  • 6 НКПСЗ

    0 1 Отговор
    Аз смятам, че е време феновете да управляват ЛЕВСКИ, защото Хулигана, Младежа, Девойката и Гугутката са доказани мениджъри. ПФК Левски кучета го яли, но Очко Бибочко е заслужил да е президент поне 4 г. мандат като на ГЕРБ.

    Коментиран от #7

  • 7 Има си и правила някакви

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "НКПСЗ":

    Който плаща - той поръчва музиката! Те заради гугутки и разни хвъркати "експерти" на жълтия паваж ви отбягват хората с пари. Сега остава Раев и Ревльо да фалират "подуенски резил" защото това е съдбата на махленските многознайковци.