Last news in Fakti

3 Януари, 2021 22:45 1 768 2

Атлетико Мадрид с важна победа, дошла по драматичен начин

  • атлетико мадрид-
  • алавес-
  • 2:1-
  • ла лига

''Дюшекчиите'' си осигуриха успеха буквално в последната минута на срещата

Атлетико Мадрид с важна победа, дошла по драматичен начин - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Атлетико Мадрид отново показа шампионски дух и амбиции за нещо голямо през този сезон, побеждавайки с 2:1 като гост Алавес. Срещата вървеше изцяло в полза на водача в Ла Лига, след като възпитаниците на Диего Симеоне водеха в резултата, благодарение на попадение от Маркос Йоренте и червен картон на Лагуардия. Въпреки това обаче "дюшекчиите" позволиха изравняване в последните минута, но точно тогава мадридчани демонстрираха манталитет на победители и изтръгнаха ценните 3 точки, с които се върнаха на върха в класирането чрез гол на Луис Суарес.

В шестата минута Караско получи на левия фланг от Суарес и стреля по диагонала, но Пачеко улови.

В 41-ата минута Суарес подаде на Маркос Йоренте вляво по нападението, юношата на Реал Мадрид напредна, навлезе към центъра и шутира, а след рикошет в Лагуардия, топката влетя неспасяемо във вратата за 0:1.

В 63-ата минута Лагуардия бе изгонен след остро влизане в краката на Лемар.

В 70-ата минута Суарес се отскубна от защитата и отправи удар, но мина той на сантиметри от лявата греда.

В 75-ата минута Лемар изпълни пряк свободен удар фронтално срещу вратата, ала Пачеко показа чудесен рефлекс и отрази.

В 84-ата минута Хоселу си размени двойно подаване с Лопес при една скоростна атака, след което девятката на домакините центрира с външен фалц в наказателното поле, където Фелипе си отбеляза автогол.

6 минути по-късно обаче „дюшекчиите“ нанесоха втори удар. Жоао Феликс видя свободния Луис Суарес на далечната греда, пусна успореден пас пред голлинията, и уругваецът покачи на 1:2.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жоро

    9 1 Отговор
    Сега ония глупак Роналд Куман да си посипе главата с пепел и да напише 1000пъти --АЗ СЪМ ГЛУПАК---
    То бива простотия,ама да изгониш най-добрия си нападател и то в пряк конкурент,граничи с лудост...

    Коментиран от #2

  • 2 НУНЕС

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "жоро":

    Съгласен съм с теб,само искам да ти кажа,че Барселона тази година не са конкурент на Атлетико Мадрид и Реал Мадрид.А по скоро на Бетис и Селта….Пълни безхаберници..Жалко,че не се паднаха с Байерн в шампионската лига,щяхме да гледаме двуцифрен резултат.