4 Януари, 2021 12:14 1 233 0

Нидерландски отбор иска над един милион евро от Лудогорец за вратаря си

  • падт-
  • вратар-
  • задържане-
  • искане-
  • цена-
  • сума-
  • лудогорец-
  • грьонинген

Грьонинген прави всичко възможно да задържи Серджио Падт

Нидерландски отбор иска над един милион евро от Лудогорец за вратаря си - 1
Снимка: БГНЕС

Нидерландският Грьонинген прави всичко възможно, за да задържи титулярния си вратар Серджио Падт, твърдят медиите в Ниската земя. За целта е поискана трансферна сума от над един милион евро. Както е известно, през последните дни се заговори за предстоящ трансфер на 30-годишния страж при „орлите“. Твърди се, че Падт дори вече има предварителен договор с разградчани.

Вратарят обаче е обвързан с Грьонинген с контракт до края на сезона. Заради това нидерландският тим прави опит да задържи основния си футболист или поне да получи сериозна финансова компенсация.

Според специализирания сайт „Transfermarkt”, цената на Серджио Падт е 1,6 милиона евро. Твърди се обаче, че Лудогорец може да получи вратаря още през тази зима за малко по-ниска сума, която обаче е над един милион евро.

Дагблад ван хет Ноорден дори твърди, че управата на Грьонинген иска последна среща с вратаря, за да го убеди да остане в отбора до края на сезона.

Грьонинген в момента заема шесто място в класирането на Ередивизи и ако задържи позицията си ще играе в плейофите за участие в новия турнир на УЕФА – Европа Лига на конференциите. Падт беше на вратата на отбора във всички 14 мача през есенния дял от шампионата на нидерландското първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА