Last news in Fakti

7 Януари, 2021 15:32 921 2

Левски ще проведе първото си занимание за 2021-ва година без фенове

  • левски-
  • коронавирус-
  • фенове-
  • тренировка-
  • година

"Сините" обясниха решението с мерките за сигурност покрай пандемията от коронавирус

Левски ще проведе първото си занимание за 2021-ва година без фенове - 1
Снимка: levski.bg

Столичният гранд Левски обяви, че първото занимание на отбора за тази година ще бъде проведено без фенове. "Сините" обясниха решението с мерките за сигурност покрай пандемията от коронавирус. От клуба припомниха на представителите на медиите, че също трябва да спазват правилата.

Ето какво написаха от клуба в официалния си сайт.

„Във връзка с извънредната епидемична обстановка и Заповед № РД-01-677 от 25.11.2020 г. на министъра на здравеопазването, с която се забранява присъствието на публика на всички спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер за лица над 18 годишна възраст, първата тренировка на представителния отбор на ПФК Левски за 2021 година ще бъде открита единствено за представителите на медиите.

Обръщаме внимание на журналистите, които ще посетят заниманието, да спазват правилата за дистанция и носене на предпазни маски.

Заниманието ще се проведе на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ и стартира в 10:30 часа на 8 януари, петък.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миш

    4 0 Отговор
    И,кво да гледат феновете?
  • 2 миш

    4 0 Отговор
    Кво тренирате и се подготвяте,първенството свърши.Ялате на село има дръва за цепене.