9 Януари, 2021 16:31 1 477 8

От Левски: Опитват се да дестабилизират клубa във важен момент

  • левски-
  • дестабилизиране-
  • стоянович-
  • подготовка

"Славиша Стоянович е треньор на Левски и върши отговорно работата си като такъв", заявиха от "синия" отбор

От Левски: Опитват се да дестабилизират клубa във важен момент - 1
Снимка: БГНЕС

Левски използва официалния си сайт, за да потвърди, че Славиша Стоянович е треньор на тима. „Сините“ видяха опит за дестабилизирането на клуба във важен момент заради появилите се информация, че има напрежение между ръководството и наставника, а Стоянович може да поеме словенския Олимпия (Любляна). По-рано днес треньорът сам излезе с официална декларация, с която потвърди, че е начело на Левски и опроверга спекулациите.

Ето обръщението на Левски:

„Левскари,
Обръщаме се към Вас след появилите се информации в медийното пространство засягащи „ПФК Левски“. Уверяваме Ви, че това са опити клубът да бъде дестабилизиран във важен момент, какъвто е зимната подготовка на отбора. Славиша Стоянович е треньор на „Левски“ и върши отговорно работата си като такъв.
„САМО ЛЕВСКИ“
„ПФК ЛЕВСКИ“


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Футболен фен

    7 1 Отговор
    Е щото той пък клуба е много стабилен....
  • 2 цскар

    7 2 Отговор
    Казанската афера!СрещуЛевски се работи отдавна
  • 3 ЭЭЭЭ

    8 2 Отговор
    Жалко.Не си знаете историята.ПФК "Левски" отдавна не съществува.
    Вие сте Левски 1914.За сега,обаче.И още нещо.Как може отбор
    който дефакто е фалирал и го държат на изкуствено дишане от Държавата , да бъде дестабилизиран?Законно вас ви няма.

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Пената

    6 3 Отговор
    Вие сте дестабилизирани от 1992 г и оттогава сте ФК,,Цоцка Драгойчева-Пощенец-Продоволственик-Динамо-Спартак-Витоша-Лаффчис-Наско Раев 2020,,
  • 5 Левски 1914

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "ЭЭЭЭ":

    Гледай те си ТИРЕ МЕНТЕ с. Микре. ЛЕВСКИ ще се оправи ама подгонят ли Ганчев ще ви помагат Янтра Габрово както ви помогнаха Етрополе. Нали така каза Стоичков – Етрополе помогна с ЛИЦЕНЗА.
  • 6 цскар

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ЭЭЭЭ":

    Аз наистина съм от цска, но защо сте толкова слепи и взаимно се плюете, когато съдийството съсипва футбола изобщо! Аз помня как съдията Ставрев брутално отмени редовен гол на Левски във Варна а на другия ден, Любе Спасов в знак на протест отказа да иде да връчва награди на реферите Несправедливостта допусната към един ,е опасност отправена към всички- не аз това го казва Монтескьо Ставрев трябва да бъде претиснат да каже кой стои зад него
  • 7 Бай Пешо

    2 0 Отговор
    Не може клуб с 106г-на история да бъде дестабилизиран, защото е създаден от народа, а не с постановление на ЦК на БКП, обичан е от народа / доказаха го и феновете/ и не се нуждае от тирета и други препинателни знаци!

    Коментиран от #8

  • 8 Бай Стою касапина

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Пешо":

    Пеше, 1949 г. Левски става Динамо след обединение с Ботев и Продоволственик. Години по-късно става Левски-Спартак след обединение със Спартак и Кремиковци. Първото тире. Под това име Левски има най - големите успехи. Не се срамувайте от историята си!Това е истинският Левски.