13 Януари, 2021 16:15 1 180 10

Феновете на Левски могат да подкрепят клуба с закупуване на виртуални билети

  • левски-
  • фенове-
  • подкрепа-
  • контроли-
  • подготовка-
  • виртуални билети

Те ще са за контролните срещи на "сините" по време на подготовката им в Хърватия

Феновете на Левски могат да подкрепят клуба с закупуване на виртуални билети - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на Левски ще могат да подкрепят отбора си с виртуални билети и по време на контролите от зимния лагер на отбора в Хърватия, съобщиха от клуба.

Отборът ще изиграе пет контроли по време на зимния си подготвителен лагер в Умаг, Хърватия, като "сините" ще бъдат край брега на Адриатическо море от 14 януари до 3 февруари 2021 г.

Първата проверка е насрочена за 20 януари срещу словенския Домжале. На 23 януари Левски излиза срещу Бачка Топола (Сърбия). На 27 януари "сините" играят срещу словашкия Слован (Братислава). На 30 януари е насрочена проверка срещу друг словенски тим - Олимпия (Любляна). На 2 февруари Левски излиза в последната си контрола в Хърватия срещу босненския Сараево.

Тимът се прибира в София на 3 февруари, а последната проверка преди началото на пролетния полусезон в Първа лига е срещу Спортист (Своге) на 7 февруари.

"Сините" фенове ще имат нова възможност да демонстрират как се обича един отбор винаги и навсякъде, като от днес всеки привърженик ще може да подкрепи клуба, закупувайки си виртуален пакетен билет за всички приятелски срещи на тима. Цената на талона е 10 лв., а закупуването му гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия тим. Талоните могат да бъдат закупени в официалния магазин на ПФК Левски на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", в цялата мрежа на Eventim, както и онлайн", написаха от клуба на официалния си сайт.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stormtrooper

    5 1 Отговор
    Ако направите сериозен анализ, ще видите колко много неща са виртуални в замяна на човешките души. Това, вече го приемаме за напълно нормално.
  • 2 Брашнян чувал

    10 1 Отговор
    Изхода е фалит! Чорбаджия без пари - огън даго гори! Вече от година Раев и Ревльо търсят паралия за "подуенски резил" и все аха да стане, но не би! Каквото правеха при Борат им се връща с лихвите!
  • 3 Наско и Тити

    4 0 Отговор
    Да продават хамърите за по 300 бона и да се оправят - нали взеха клуба да го оздравяват, а разпродаваме малкото кадърни за съотинки и взимаме 30+ годишни или чужденци 4-то качество....
  • 4 Другия с коня

    7 0 Отговор
    Иво Стойнев ,виж си заглавието.Ще те върнем в четвърти клас,защото пред думи започващи със З и С се употребява съюза СЪС....."Феновете на Левски могат да подкрепят клуба С закупуване на виртуални билети"....Ми Неграмотно е ,пич....
  • 5 Иво

    8 1 Отговор
    Направо да си направят виртуален отбор. И без това за нищо не стават.
  • 6 Купувайте " виртуални"

    6 1 Отговор
    билети,купувайте! А търчитопковците,ще играят виртуален футбол.Само пачките ,,хамърите и силикон кифлите им,са напълно реални! Футбол без здрав ,мултимилионерски гръб,при КапитализЪма нема,не може да съществува другарки и другаре! Така че,ще духате тараторо.След мача- по трибунките.С протегната паничка и ..Моля,подкрепете с някой лев.! И на вашата се вижда края! Щракането с пръсти,пури,шампанско по пет стотака бутилка,селфита с найлон- кифли по Малдиви, Марбеля,е минало свършено! Все пак нещо добро да е донесъл и вируса!
  • 7 Възмутен

    2 1 Отговор
    ПЕДАЛЧЕТАТА ПАК ЩЕ СЪБЕРАТ ПАРИЧКИ НА ШИШИ И БОКО ДА ГИ ПЛЯСКАТ ПО ДУПЕНЦАТА!!!! И НАЙ - ЖАЛКОТО Е,... ЧЕ СА ГОРДИ ОТ ТОВА!!!! Но... какво да очакваме от отборче създадено от ПЕДАЛИ!!!
  • 8 Пената

    2 1 Отговор
    Какъв ,, Уеффски, ,бе! Това е ФК,,Цоцка Драгойчева-Пощенец-Динамо-Продоволственик-Спартак-Витоша-Лаффчис-Наско Раев 2020,,
  • 9 сашо

    2 0 Отговор
    ДО КОГА ЛЪЖИ БЕ СИРАКОВ.ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО СИ ЛЪЖЕЦ.ТИ СИ ВРЕДЕН ЗА ЛЕВСКИ.
  • 10 поне

    1 0 Отговор
    ``захарен памук``на клечка да дават...