Last news in Fakti

14 Януари, 2021 18:16 2 213 1

В НБА се очертава мегатрансфер

  • нба-
  • хардън-
  • бруклин нетс-
  • хюстън рокетс-
  • трансфер

Бруклин Нетс ще вземе звездата на Хюстън Рокетс Джеймс Хардън

В НБА се очертава мегатрансфер - 1
Снимка: БГНЕС

Бруклин Нетс ще реализира мегатрансфер на Джеймс Хардън от Хюстън Рокетс в сделка, в която са замесени още Кливланд Кавалиърс и Индиана Пейсърс. Това твърди информация на ESPN на изключително запознатите с делата на НБА журналисти Ейдриън Воджнароуски и Рамона Шелбърн.

Мегасделката позволява на Хардън да се събере в Бруклин Нетс с бившия си съотборник от Оклахома Сити Тъндър Кевин Дюрант. Нетс разполага в състава си и с Кайри Ървинг и сега може да се превърне в основен претендент за титлата в Източната Конференция.

В замяна на Джеймс Хардън „мрежите“ ще пратят в Хюстън няколко играчи и предоставят на „ракетите“ избори в бъдещите драфтове. Един от баскетболистите е Карис ЛаВърт, който след това Рокетс разменят за Виктор Оладипо от Индиана.

Според информацията на американската спортна телевизия, центърът Джарет Алън и крилото Тоурин Принс преминават от Нетс в Кливланд, докато Хюстън получава гарда Данте Ексъм от Кливланд и крилото на Бруклин Родионс Куруц.

Освен това Бруклин предоставя на Рокетс избора си в първите кръгове на драфтовете на НБА през 2022, 2024 и 2026 г., както и възможностите за размяна през 2021, 2023, 2025 и 2027 г. Хюстън получава от Кавалиърс избора в първия кръг на драфта през 2022 г., взет при предишна сделка от Милуоки Бъкс. В същото време „ракетите“ дават избора си във втория кръг на драфта през 2023 г. на Индиана. Бруклин пък получава избора на Кливланд във втория кръг на драфта през 2024 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    2 0 Отговор
    Не се очертава трансфера е факт! Нетс играят ва банк и рискуват следващите 3 4 години в името на титлата. Ако са здрави ще е интересно, ако се контузят ще е най големия спортен провал в света на баскетбола