14 Януари, 2021 20:28 1 038 1

Модрич: Преговорите с Реал Мадрид за нов договор вървят в правилната посока

  • преговори-
  • реал мадрид-
  • модрич-
  • възраст-
  • договор

"Годините не са проблем, чувствам се страхотно на моята възраст", заяви хърватинът

Модрич: Преговорите с Реал Мадрид за нов договор вървят в правилната посока - 1
Снимка: БГНЕС

Хърватският полузащитник на Реал Мадрид Лука Модрич разказа за преговорите, които води за нов договор. Носителят на “Златната топка” за 2018 година е оптимист, че ще продължи да носи екипа на “лос бланкос”.

“Водим преговори, всичко върви в правилната посока. Като цяло, нищо не се е променило. Работя много здраво на тренировките и все още искам да бъда максимално конкурентоспособен. Годините не са проблем, чувствам се страхотно на моята възраст”, обяви 35-годишният Модрич, цитиран от сайта Goal.com.

През актуалния сезон 2020/21 Модрич има дотук 23 мача за Реал, в които е записал 4 гола и 1 асистенция във всички турнири. Договорът на хърватина е до юни тази година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе пенсио

    1 3 Отговор
    Можеш да играеш само 45 минути. После се разхождаш с изплезен език.