Last news in Fakti

21 Януари, 2021 16:27 1 347 1

Реал Мадрид няма да уволнява Зидан... все още

  • реал мадрид-
  • уволнение-
  • зидан-
  • решение-
  • отпадане-
  • купа на испания

Шефовете смятат да изчакат до края на сезона, преди да вземат някакво кардинално решение

Реал Мадрид няма да уволнява Зидан... все още - 1
Снимка: БГНЕС

На този етап ръководството на Реал Мадрид няма намерение да освобождава треньора Зинедин Зидан, съобщава “Марка”. Самият той също не планира да си подава оставката. Шефовете смятат да изчакат до края на сезона, преди да вземат някакво кардинално решение. В същото време аржентинската секция на ESPN твърди, че Марсело Гаярдо, който води Ривър Плейт, е фаворит за заместник на Зизу.

Ако тимът продължи да бъде неубедителен и често да изпада в кризи, е възможно от новия сезон “белите” да имат нов наставник. Това би съвпаднало и с очакваното привличане на поне една голяма звезда от ранга на Килиан Мбапе, като така би се оформил един нов Реал.

Иначе легендата Раул Гонсалес също често е спряган за бъдещ наставник на първия тим. В момента той води дубъла на “кралете”.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 васил левски

    2 2 Отговор
    Зизу е бетон..Няма кой да го мръдне от Мадрид.