Last news in Fakti

24 Януари, 2021 12:20 2 001 4

Обрат в сагата между Робърта и ''Левски''

  • ''левски''-
  • левски-
  • найджъл робърта

Младият нидерландски нападател може и да остане на ''Герена''

Обрат в сагата между Робърта и ''Левски'' - 1
Найджъл Робърта срещу Царско село, снимка: БГНЕС

Шансовете Найджъл Робърта да остане в ''Левски'' и през пролетта нарастват с всеки изминал ден. Именно такова е и желанието на треньора Славиша Стоянович, който похвали нападателя след втората контрола от зимната подготовка на тима, съобщава Гонг.

"Дали ще остане, или ще си тръгне? Говорих с него, радвам се, че бе конструктивен разговор. Той е фантастичен млад човек. Малко е интровертен и понякога се чувства сам, все пак е чужденец. Надявам се, че ще остане. Стискам палци това да се случи", каза вчера наставникът на ''сините''.

Преди дни стана ясно, че треньорът е дал да се разбере на Робърта, че може да развие качествата му през пролетния полусезон и така нападателят да има по-голям избор от отбори през лятото. Тази зима Найджъл отхвърли предложение от унгарски тим.

Той все още е съгласен да премине в Динамо Загреб. Офертата от "Максимир" обаче не задоволява ''сините''. Хърватският гранд иска 22-годишния нападател под наем до лятото с опция за откупуване, докато ''Левски'' иска да го продаде сега за 1 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Излагате се

    13 8 Отговор
    Абе факти! Колко взимате за рекламата на тоя бонговец? От 26 декември досега 10 статии за тоя коминочистач.. От заглавията само - то звезда, то трансферна война, то солидна сума, то вече продаден ... то мани мани! Излагате се като кифладжия без кифли!

    Коментиран от #4

  • 2 Териката

    3 3 Отговор
    Вземи го ти
  • 3 ГЕРЕН

    3 0 Отговор
    БРАВО МИХАЙЛОВИЧ РОБЪРТА Е
    ДОБЪР ИГРАЧ, МЛАДЕЖ И КОРЕКТЕН
    БРАВО НА РОБЪРТА. ИСТИНСКИ
    ДЖЕНТЪЛМЕН. БЛАГОДАРЯ.
  • 4 Харемчо

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Излагате се":

    По-добре е от 30-тата статия за Али Соу и наложницата му.