25 Януари, 2021 15:16 1 309 4

Акрапович засипа с похвали Ивайло Петев

  • цска-
  • акрапович-
  • петев-
  • босна и херцеговина-
  • назначение-
  • селекционер-
  • съвети

"Когато дойдох в България, поисках съвет от Ивайло и телефонът му беше отворен за мен 24 часа в денонощието", призна наставникът на ЦСКА

Акрапович засипа с похвали Ивайло Петев - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде интервю за босненското издание „Life“, в което подкрепи българския специалист Ивайло Петев, който през миналата седмица беше избран за селекционер на националния отбор на Босна и Херцеговина.

"Новият треньор е голямо футболно име в България. Познаваме се, защото имахме няколко сблъсъка един срещу друг. Ивайло е преди всичко много добър човек и много добре познава футбола. Той постигна големи успехи в България. Бих подчертал, че е човек с характер, което е изключително важно“, обяви Акрапович.

"Знае как да създаде атмосфера. По мое мнение е страхотен експерт и трябва да му се даде шанс да работа така, както смята, че е най-добре. Всички ние трябва да го подкрепим и да създадем добра атмосфера. Бих искал да се обгради с позитивни хора като Томислав Пиплица или Елвир Бажич, за да защитават гърба му“, допълни 53-годишният босненец, който вчера призна, че също е имал предложение да поеме националния тим на родината си.

"Селекционерът на Босна и Херцеговина винаги ще има моята подкрепа. Ако не беше Петев, а някой друг – пак щях да го подкрепя. Когато дойдох в България, поисках съвет от Ивайло. Телефонът му беше отворен за мен 24 часа в денонощието и винаги предлагаше да ми помогне. Защо да не дадете шанс на такъв човек. Твърдя, че има страхотни познания, но ще му отнеме време, за да направи правилния път за националния отбор“, призна Бруно.

"В момента с ЦСКА сме трети, с равни точки с втория. Когато пристигнах през ноември, играчите бяха уморени от Европа и в клуба бушуваше короната. Но някак закърпихме положението и в крайна сметка се вдигнахме. Спечелихме градското дерби с Левски, победихме Рома в Лига Европа. Успяхме и срещу по-слаби отбори от нас като качество, защото тези мачове са най-трудни“, коментира треньорът на „червените“.

"Няма по-щастлив човек от мен. Феновете на Локомотив (Пловдив) ме носеха на ръце. Успехът обаче ми показа, че мога да направя повее и че съм готов за следващата стъпка. И това беше най-добрият и успешен клуб в България ЦСКА. Надявам се да потвърдя резултатите си и тук“, завърши Акрапович.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бегай !

    1 4 Отговор
    Петев е копанарски циганин.За това ултрасите на Левски се гавриха с него,а Наско се направи на кьорав и глух и избяга.

    Коментиран от #4

  • 2 хаяско

    5 2 Отговор
    Петев трябваше да поеме България а не този недоказан спец Ясен Петров.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 33333

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бегай !":

    ПЕТЕВ Е ЧОВЕКЪТ КОЙТО СЪЗДАДЕ ЛУДОГОРЕЦ, А И НАЙ-ДОБРИЯТ КОЙТО Е СТЪПВАЛ НА ГЕРЕНА, НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЕ КАНЯТ НЯКОГО ЗА ТРЕНЬОР ЗА ДА ГО ОСТАВЯТ ПОСЛЕ УЛТРАСИТЕ ДА СЕ ГАВРЯТ С НЕГО, ТО И НИКОЯ КЛАСНА АГИТКА НЕ БИ ПОСТЪПИЛА ТАКА, АКО ПЪК НЯКОЙ ДЕН РАЗБЕРЕШ КОИ БЯХА ДВАМАТА КОИТО ГО СЪБЛЯКОХА ЩЕ ВИДИШ ЧЕ СА 2та НАЙ-ГОЛЕМИ НЕЩАСТНИКА КОИТО СИ ВИЖДАЛ, ДОЛНОПРОБНИ ХУЛИГАНИ ОТ СЕВЕРНИТЕ КВАРТАЛИ КОИТО НИКОГА НЕ СА ПРАВИЛИ НИЩО ИНТЕРЕСНО, А И БАЯ МУРГАВИ БЯХА, ВСЕ ПАК ПЕТЕВ СПЕЧЕЛИ ЧЕ НЕ СЕ НАБУТА В ОНАЯ "БАТКОВА" КЛОАКА