Last news in Fakti

27 Януари, 2021 17:17 1 086 2

БФС уреди контрола на националите

  • национален отбор по футбол-
  • контрола-
  • украйна

''Лъвовете'' ще се изправят срещу Украйна 11-и ноември на украинска земя

БФС уреди контрола на националите  - 1
Снимка: БГНЕС

Националният отбор по футбол на България обяви официално, че ще играе приятелски мач срещу селекцията на Украйна през ноември месец. "Лъвовете" ще гостуват на украинска земя на 11-и ноември, като допълнително ще бъдат уточнени стадионът и началният час на мача. Срещата е четири дни преди последната квалификация - срещу Швейцария като гост, от зона "Европа" за Световното първенство, което ще се проведе през 2022-а година в Катар.

Украинците се класираха за UEFA EURO 2020, като тимът, който е воден от легендарния бивш нападател – Андрий Шевченко, е в група с Нидерландия, Северна Македония и Австрия.

Както е известно, "трикольорите" са в група С за квалификациите за Мондиала, а в групата са още отборите на Италия, Швейцария, Северна Ирландия и Литва. България е с нов национален селекционер, след като Ясен Петров официално бе обявен за треньор след един от последните изпълкоми на БФС.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БФС

    2 0 Отговор
    То не остана само след 10 меСеца
  • 2 Лост

    0 0 Отговор
    Тъкмо щяхме да бием швейцарците и ще се изморим.