Last news in Fakti

3 Февруари, 2021 01:00 1 315 0

Арсенал се съгласи да пусне Шкодран Мустафи в Шалке 04

  • мустафи-
  • шалке 04-
  • арсенал-
  • наем

"Артилеристите" дадоха защитника си под наем на немския клуб

Арсенал се съгласи да пусне Шкодран Мустафи в Шалке 04 - 1
Снимка: БГНЕС

В последните часове от трансферния прозорец Арсенал преотстъпи Шкодран Мустафи на Шалке 04. Микел Артета не разчиташе на бившия германски национал, който записа само 3 мача от началото на сезона във Висшата лига. Шалке пък имаше нужда да се подсили в защита, след като се намира на дъното в Бундеслигата и е отборът с най-много допуснати голове.

28-годишният Мустафи беше спряган за Ливърпул, но в крайна сметка "мърсисайдци" укрепиха отбраната си с Бен Дейвис от Престън и Озан Кабак, който пристигна на "Анфийлд" именно от Шалке. Мустафи пък ще трябва да го замести в тима от Гелзенкирхен.

"Шкодран беше ключов играч за нас в първия ми сезон в клуба. Искам да му благодаря за професионализма и за това, че винаги беше на разположение, когато отборът се нуждаеше от него. Всички в Арсенал му желаем успех в Шалке", коментира Артета.

"Кралскосините" вече си върнаха Клаас-Ян Хунтелаар от Аякс, а след това взеха от Арсенал Сеад Коласинак. Сега още един футболист на "топчиите" ще се опита да помогне на отбора да избегне изпадането, колкото и трудна да изглежда тази мисия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА