7 Февруари, 2021 18:22 945 0

Лестър загуби ценни точки срещу Уувърхямптън в борбата за челните места

  • лестър-
  • уувърхямптън-
  • висша лига

Двата отбора направиха 0:0 на "Молиню"

Лестър загуби ценни точки срещу Уувърхямптън  в борбата за челните места - 1
Снимка: БГНЕС

Лестър не успя да победи Уувърхямптън в мач от 23-ия кръг на Висшата лига. Двата отбора направиха 0:0 на "Молиню".

Така "лисиците" загубиха ценни точки в борбата за челните места.

След този мач момчетата на Брендън Роджърс са на 3-ото място с 43 точки, докато "вълците" на 14-ото място с 27 пункта.

Първата интересна възможност в мача се случи в 34-ата минута, когато Джеймс Медисън се включи добре в наказателното поле и овладя убийствен пас, преди да шутира към вратата, но ударът му беше блокиран от защитник, който се хвърли по невероятен начин на шпагат.

В 48-ата минута, Рубен Невеш си създаде пространство, за да поеме подаване на границата на наказателното поле, и нанесе добър удар, преминал на косъм над напречната греда. В добавеното време, Джейми Варди имаше страхотен шанс като стреля мощно с глава към вратата, но ударът му мина встрани от лявата греда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА