Last news in Fakti

11 Февруари, 2021 10:33 1 207 0

Барселона ще спести 5 милиона евро, ако забие Коутиньо на пейката

  • барселона-
  • спестяване-
  • клауза-
  • договор-
  • коутиньо-
  • резерва-
  • ливърпул

Каталунците трябва да платят сумата на Ливърпул, ако бразилецът изиграе още 7 мача

Барселона ще спести 5 милиона евро, ако забие Коутиньо на пейката - 1
Снимка: БГНЕС

Желанието на Барселона да намали максимално загубите си може да принуди Филипе Коутиньо да гледа мачовете на тима до края на сезона от трибуните.

Бразилският национал е все по-близо до завръщането си в игра след контузия. Миналата седмица той започна индивидуални тренировки в клубната база. Прогнозите са, че Коутиньо ще е готов за игра през март, но може да се окаже, че ще трябва да почака повече време.

Според журналистът на AS Хавиер Мигел Барселона ще се опита да не задейства клауза, според която да трябва да плати допълнителни 5 милиона евро на Ливърпул. Според трансферната договорка на каталунците с английския шампион, Барса ще трябва да заплати 5 милиона евро, при положение че Коутиньо изиграе още 7 мача с каталунския тим.

Не са тайна финансовите проблеми на Барселона. Появиха се информации в Испания, според които клубът дължи общо 112 милиона паунда на 19 отбора. Твърди се, че Барса е задлъжнял с 25 милиона именно по сделката за закупуването на Коутиньо и едва ли би искал да увеличи дълга си с още 5 милиона.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА