Last news in Fakti

12 Февруари, 2021 01:00 1 163 0

Манчестър Сити се отказа от Лаутаро Мартинес

  • мартинес-
  • отказ-
  • договор-
  • трансфер-
  • интер-
  • манчестър сити

Причината за това е, че нападателят е много близо до подписване на нов договор с Интер

Манчестър Сити се отказа от Лаутаро Мартинес - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити смята да се откаже от идеята да привлече в състава си нападателя на Интер Лаутаро Мартинес, твърди "Eurosport". 23-годишния аржентинец бе гласен за заместник на Серхио Агуеро, който почти сигурно ще си тръгне от "Етихад" след изтичане на договора му през лятото. По всичко личи обаче, че до сделка между "Гражданите" и Интер няма да се стигне.

Причината за това е, че Мартинес е много близо до подписване на нов договор с Интер. Самият играч наскоро призна, че води преговори с шефовете на "нерадзурите" и скоро се очаква новият контракт да е факт. Това ще направи привличането на нападателя почти невъзможно, тъй като цената му ще скочи рязко, както и заплатата му. Затова от Манчестър Сити ще трябва да се насочат към други опции за подсилване на атаката си. На първо място сред тях е Ерлин Холанд от Борусия (Дортмунд). На "Етихад" имат и тайна надежда да успеят да отмъкнат Лионел Меси от Барселона, макар това също да е доста сложна операция.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА