Last news in Fakti

12 Февруари, 2021 16:33 1 053 0

Почетино: Неймар очакваше с нетърпение мача с Барселона

  • неймар-
  • барселона-
  • контузия-
  • шампионска лига-
  • псж-
  • очаквания-
  • почетино

"Неймар е играч за мачове като този", заяви наставникът на ПСЖ

Почетино: Неймар очакваше с нетърпение мача с Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино изрази разочарованието си, че няма да може да разчита на Неймар за следващите мачове. Бразилецът получи поредната контузия и ще пропусне първия мач срещу Барселона от Шампионската лига и е под въпрос за реванша.

"Той беше развълнуван и очакваше с нетърпение да играе срещу Барса. Жалко е, той е много тъжен. Неймар е играч за мачове като този. Затова е толкова разочарован. Да загубим Неймар и Ди Мария е удар, но трябва да се адаптираме. Аз съм оптимист по природа, а това е предизвикателство за отбора", коментира Почетино.

Аржентинецът допълни, че е склонен да пусне Неймар да се замине за родината си Бразилия, където да продължи възстановяването си. Нападателят е с контузия в левия адуктор и се очаква да бъде извън терените между 3 и 4 седмици.

"Не знам дали Неймар ще поиска да отиде в Бразилия, докато се възстановява. Това зависи и от лекарите. Понякога смяна на обстановката помага за по-бързо възстановяване. Надявам се, че той ще е на линия за реванша с Барселона", заяви Почетино.

Той отговори и на нападките към бразилеца: "Неймар обича да държи топката в краката си. Това е начинът му на игра и не е провокация. Той обича футбола. Поради стила му много пъти срещу него има повече влизания, отколкото срещу други. Вероятно съдиите трябва да го пазят повече".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА