Last news in Fakti

15 Февруари, 2021 15:47 1 041 3

Хари Магуайър: Все още имаме шансове за титлата

  • магуайър-
  • дузпа-
  • уест бромич албиън-
  • титла-
  • равенство

"Не знам защо не ни дадоха дузпа", заяви капитанът на Манчестър Юнайтед след равенството с Уест Бромич Албиън

Хари Магуайър: Все още имаме шансове за титлата - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър смята, че "червените дяволи" все още могат да се преборят за титлата в Премиър лийг, въпреки че в момента 20-кратните шампиони изостават от лидера в класирането Манчестър Сити със 7 точки, а имат и мач повече от съгражданите си.

"Създадохме доста голови ситуации, които като брой са достатъчно, за да се спечели мач. През цялото време почти играхме в тяхната половина. Способни сме на нещо повече, така че резултатът е разочароващ за нас. Но винаги е трудно, когато отборите са защитават толкова дълбоко, обясни Хари Магуайр пред "Би Би Си".

"През второто полувреме показахме отлично темпо на игра. Смятам, че не ни дадоха и дузпа. Нямам представа защо се наложи съдията да гледа какво става на монитора. Докосването беше минимално, но си беше фаул. Изглежда, че почват да взимат някои решения против нас. Разбира се, че имаме шансове за титлата. Докато минимално присъстват в математиката, ние ще ги преследваме, завърши английският национал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате венци

    0 0 Отговор
    СЛАВИЯ чампиoн😇
  • 2 Мак

    3 0 Отговор
    Щото си измекяр...долно играеш , и като цяло да вземат да те върнат в Лестър, ама проблема е че не те искат обратно
  • 3 Графа

    1 0 Отговор
    Този май е гледал друг мач