Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 09:56 2 585 0

Александър Везенков се завърна за Олимпиакос и стана MVP

  • везенков-
  • баскетбол-
  • победа-
  • завръщане-
  • олимпиада-
  • месолонги

Българският баскетболист помогна на своя тим за победата над Месолонги със 111:57

Александър Везенков се завърна за Олимпиакос и стана MVP - 1
Снимка: БГНЕС

Българският баскетболист Александър Везенков се завърна на паркета за Олимпиакос при разгромната победа на тима над Месолонги със 111:57. Родният състезател се отличи с 15 точки, шест борби и 2 асистенции. По този начин той бе определен за MVP на срещата.

Както е известно преди близо месец Везенков получи контузия в коляното, който му попречи да вземе участие в последните няколко мача на Олимпиакос. Родният баскетболист обаче вече е напълно възстановен и най-вероятно ще бъде на разположение на националния селекционер Росен Барчовски за двубоите от квалификациите за Евробаскет 2022.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА