Last news in Fakti

17 Февруари, 2021 22:26 1 377 0

Тиери Анри може да поеме английски тим

  • анри-
  • треньор-
  • борнемут-
  • монреал

Френската легенда е пред назначение в Борнемут

Тиери Анри може да поеме английски тим - 1
Снимка: БГНЕС

Втородивизионният Борнемут най-вероятно ще бъде новото треньорско предизвикателство на Тиери Анри. За това съобщиха от ръководството на “черешките”. Те са категорични, че са успели да убедят легендата на Арсенал да поеме отбора.

43-годишният специалист в момента води отбора на Монреал от американската МЛС. Преди да поеме канадците Анри бе начело на Монако, но престоят му там не бе от най-успешните.

В момента Борнемут е воден временно от Джонатан Уудгейт, след като преди две седмици старши треньорът на тима Джейсън Тиндал бе уволнен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА