Last news in Fakti

19 Февруари, 2021 13:30 2 357 6

Шеф в ЦСКА 1948: Рано или късно ще има едно ЦСКА - случващото се на "Армията" е блъф

  • добрин гьонов-
  • цска-
  • цска 1948-
  • футбол

За съжаление обаче смятам, че този момент не е узрял, тъй като според мен нещата, които в момента се случват на "Армията" са блъф

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов коментира пред Sportal.bg думите на своя аналогичен колега в Red Bull Пламен Марков. По-рано директорът от "Армията" заяви, че смята за възможно обединението на двата "червени" отбора.

"Нашата дългосрочна цел винаги е била да има един отбор ЦСКА. Той да играе на "Армията" и всички да сме заедно, но същевременно да няма нищо общо с отбора на Литекс. Това рано или късно ще се случи. За съжаление обаче смятам, че този момент не е узрял, тъй като според мен нещата, които в момента се случват на "Армията" са блъф. Това вече се случва за трети или четвърти път. Не мисля, че ще има каквато и да е промяна", каза Гьонов.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост като гост

    4 3 Отговор
    То това беше идеята от самото начало.
    Е имаше нужда от една-две перални да се извъртят.
  • 2 Шуши

    6 2 Отговор
    Ясно е, че жужуки каза аз съм шефа или ще правя каквото си искам а вие се радвайте на второ място или си се връщам в Ловеч и пак ще си правя така а вие няма да има къде да продавате флашки
  • 3 Левскар

    5 6 Отговор
    Абсолютно подкрепям това мнение. Това писмо според мен е организирано от самия Ганчев, нек все пак си припомним цирка с изваждането на Литекс на Герена. А и как това общо събрание му дойде таман за момента, а уж било свикано преди два месеца. Не знам каква е целта, но ще стане ясно.
  • 4 Синан

    7 7 Отговор
    Горчиво, горчиво... , ако требва ша припознаем и Цесекарско село! Само СЕ СЕ КА!

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 незнайко

    0 0 Отговор
    Тези цифри трябва да ги махнете от емблемата !!!!!