Last news in Fakti

19 Февруари, 2021 17:46 2 879 7

Равносметката: Гриша Ганчев се отказва от ЦСКА за четвърти път през последните 5 години

  • ганчев-
  • отказване-
  • собственик-
  • критика-
  • цска

Вижте при какви обстоятелства босът на "червените" искаше да напусне поста си

Равносметката: Гриша Ганчев се отказва от ЦСКА за четвърти път през последните 5 години - 1
Снимка: БГНЕС

Преди няколко дни Гриша Ганчев обяви, че напуска ЦСКА и този път няма връщане назад, което предизвика много полемики. Оказа се, че това не е първият подобен случай, в който бизнесменът заплашва, че ще си тръгне от “Армията”. За последните 5 години той го е правил три пъти официално и веднъж - неофициално.

Ето как се развиха нещата в предишните четири случая:

Ноември 2016 г.
На 27 ноември 2016 г. ЦСКА завършва 1:1 с Верея на “Армията”. След срещата червените се сриват до 5-ото място в Първа лига на 15 точки от лидера Лудогорец. Тогавашният треньор на тима Едуард Йорданеску подава оставка, а Гриша Ганчев насрочва извънредна вечерна тренировка за футболистите, която се състои в това да уцелят празната врата.

Появяват се критики от страна на феновете, а бизнесменът заплашва, че ще си тръгне от “Армията”, давайки акциите на Христо Стоичков.

Декември 2018 г.
ЦСКА губи с 0:1 от Славия. На 3 декември 2018 г. тарторът на Сектор “Г” Иван Велчев-Кюстендилеца казва, че има голяма вероятност Гриша Ганчев да се оттегли след Нова година и критикува част от феновете, които са ядосали бизнесмена.

Март 2020 г.
На 4 март 2020 г. ЦСКА е домакин на Ботев (Враца). По време на срещата феновете издигат плакат “Господине, докога ще си играйкаме?”. Два дни по-късно се появява информация в определени медии, че Гриша Ганчев възнамерява да се оттегли. Никой обаче не потвърждава това официално и в този случай всичко остава само слух.

Февруари 2021 г.
Гриша Ганчев обявява чрез определени медии, че напуска ЦСКА, този път окончателно. Думите му са потвърдени и от изпълнителния директор на клуба Пламен Марков след среща между двамата.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРЕН

    5 2 Отговор
    ШМЕНТИ КАПЕЛИ. ПАНАИРИ
    ПАНАИРИ. НЕ МЕ СЛУШАЙТЕ
    КАКВО ГОВОРЯ А ГЛЕДАЙТЕ
    КАКВИ ГИ ВЪРША. "ГОЛЕМИТЕ"
    СА ТАКИВА. НЕ ИМ ПУКА.
  • 2 Behemoth

    12 1 Отговор
    Цялата държава е заложник на неуки инфантилни нарциси....жалка работа...

    Коментиран от #4

  • 3 ГОРСКИ

    5 2 Отговор
    Тъкмо го изкара от калта и сега го напуска толкова труд да отиде за нищо????
  • 4 Боко ипоня

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Behemoth":

    "Рънътъ прай борбътъ"...и обратното !

    Коментиран от #6

  • 5 Пурко

    11 2 Отговор
    Пак има някаква уйдурма между Олигарсите! Вервайте им!
  • 6 😄 не "ипоня",

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Боко ипоня":

    а рапоня.
  • 7 ФЪН

    5 0 Отговор
    Не вярвам, вложи сумати пари, като бизнесмен неби го направил, освен ако несе окаже че клбът му дължи 20-30 милиона .......