Last news in Fakti

19 Февруари, 2021 16:29 931 1

Агуеро: Нека да свърши сезона и тогава ще мисля да бъдещето си

  • агуеро-
  • договор-
  • замисляне-
  • бъдеще-
  • трансфер-
  • оставане-
  • манчестър сити

Нападателят на Манчестър Сити призна, че ще се замисли дали да остане при "гражданите"

Агуеро: Нека да свърши сезона и тогава ще мисля да бъдещето си - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро заяви, че не знае какво бъдеще има след този сезон. Аржентинецът, който се присъедини към англичаните от Атлетико Мадрид през 2011 г., е с изтичащ договор в края на кампанията и той все още не е сключил нова сделка с клуба във Висшата лига.

"Приключвам договора си в края на сезона и още не знам какво ще направя. Просто искам да играя до края на сезона и тогава ще видим", заяви Агуеро пред испанското шоу в YouTube "Charlando Tranquilamente".

Комбинацията от контузии и COVID-19 ограничи Агуеро до девет участия във всички състезания през този сезон, а последният му мач бе на 3 януари. Без голмайстор номер 1 в историята си, Сити е убедителен лидер във Висшата лига и записа рекордно постижение от 17 поредни победи във всички състезания.

В неделя "гражданите" гостуват на Арсенал във Висшата лига, преди да се изправят срещу Борусия Мьонхенгладбах в сряда в мач от осминафиналите на Шампионската лига, който е преместен в Будапеща в резултат на ограниченията за пътуване в Германия, свързани с COVID-19.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 амаа

    0 0 Отговор
    Като ви беше нужен и вкарваше всичко беше ок на тоя умрял отбор им пожелавам да се върнат там където им е мястото с пари всеки може смотаняци