20 Февруари, 2021 05:14 1 294 0

Халф на Байерн Мюнхен ще е аут от терените за поне 6 месеца

  • толисо-
  • контузия-
  • байерн мюнхен-
  • аут-
  • терени-
  • сухожилие

Корентен Толисо е скъсал мускулно сухожилие

Халф на Байерн Мюнхен ще е аут от терените за поне 6 месеца - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Байерн Корентен Толисо има здравословен проблем и ще отсъства от терените около 6 месеца, твърди Bild. Той е скъсал мускулно сухожилие, което може да го извади от терените до шест месеца. Нелепата травма е станала на тренировка и то при опит за удар, а не при съприкосновение със съотборник, допълва медията.

От началото на сезона баварците имаха редица здравословни проблеми и с коронавирус, и с други травми на основни играчи, като дори се наложи една от емблемите на клуба - Томас Мюлер да бъде прибиран със специален медицински самолет от Катар, след като даде положителна проба за COVID-19 на Световното клубно първенство, което пък бе спечелено от играчите на Ханзи Флик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА