19 Февруари, 2021 20:57 2 378 8

Бербатов за скандалите в ЦСКА: Всеки трябва да си знае ролята и мястото!

  • бербатов-
  • цска-
  • ганчев-
  • фенове-
  • декларация-
  • обида-
  • решение-
  • соу-
  • камбуров

"Много фактори могат да са довели Гриша Ганчев до това решение", смята бившият нападател

Бербатов за скандалите в ЦСКА: Всеки трябва да си знае ролята и мястото! - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов направи коментар относно ситуацията в ЦСКА. Той използва традиционната си рубрика „Колонката на ДБ“ в блога си и засегна случващото се при "червените", както и други водещи събития от седмицата:

Обявеното от Гриша Ганчев оттегляне от ЦСКА след обвинения от фенове

Тази седмица имаше доста трусове на "Армията", свързани с намеренията на собствениците да се оттеглят от клуба. Не съм запознат с подробностите, защото винаги има нещо, което се случва зад кулисите, но, разбира се - това са лоши новини за всички свързани с клуба! Дали е заради финансови проблеми, дали са лични причини, дали е заради тази декларация на определена част от феновете, дали е заради трансфера на Соу (за него по долу), всички трябва да си извадят нужните поуки от случващото се! Не искам да коментирам, ако е свързано с издържането на клуба, но ако е личен мотив, което се преплита с тази прословута декларация, тук ще си позволя да дам мнение. А то е, че всички сме хора! Каквито и да сме, винаги има момент, когато търсим добрата дума, добрата реакция, одобрението! Всеки носи своето достойнство, а когато от другата страна стои неблагодарност, понякога може да става дума точно затова, колкото и банално да звучи. А когато се съберат много различни проблемни фактори на едно място, лесно може да се премине границата. И в момент на емоция или не - човек да реши да прекрати това, което прави. Задавайки си въпроса: "Заслужава ли си!?" Казано на прост език - "Аз направих/правя толкова за отбора, а получавам само ирония, обиди, неблагодарност... Заслужава ли си!?"

Всеки трябва да си знае ролята и мястото, когато става въпрос за подобни неща, и да не прекрачва границата... Но, хора сме... Правим грешки постоянно... Ако обаче правиш една и съща грешка винаги, тогава какъв те прави това? И ще те търпи ли някой?!

Трансферът на Али Соу от ЦСКА в руския Ростов

Добър трансфер и крачка напред в развитието на играча. Дали е добър трансфер за ЦСКА, тепърва ще разберем! Надявам се играчът на грабне този шанс за развитие и да го оползотвори. Колкото до липсата му и дали ще се усети, предполагам, че да! Но никой играч не трябва да е и не е по-голям от отбора си! Примери за подобни трансфери на важни за отборите си играчи - колкото искаш. Въпреки че нашата действителност е по-различна от примерите, които имам предвид, ми се струва, че се драматизира малко повече, отколкото трябва! Трансфери трябва да се правят, отборът трябва да печели пари от тях, а в крайна сметка лично аз не знам, може и самият играч да е изявил желание за този трансфер!?! Все пак всеки иска да надгражда в кариерното си развитие, а точно това се случва със Соу - професионално и финансово развитие! Минал съм по същия път, знам за какво говоря!

Тенденции след първия кръг от подновяването на сезона в Първа лига

Първият кръг от Първа лига за 2021 година според мен предложи само една изненада. Това е победата на "Арда" в Пловдив. Без да искам да подценявам отбора на "Арда", но на фона на всичко, случващо се в "Ботев", човек очакваше победа. Но може би това е само лошо засилване за "Ботев", преди да започнат да постигат желаните резултати. И, разбира се, длъжни сме да отдадем заслуженото и на "Арда" за стабилното представяне дотук.

Новата голова лекция на Мартин Камбуров доказва за пореден път амбицията и мотивацията му да бележи, където и да играе. Младите трябва да си водят записки!

Казвал съм го и друг път - когато времето в България е лошо и терените са покрити със сняг, двубоите трябва да бъдат отлагани! Нищо добро не се случва, когато условията са такива, каквито видяхме на двубоя "Славия" - ЦСКА. Рискува се да се получат контузии на играчите, футбол не се играе, а съм 100% сигурен, че самите играчи не изпитват удоволствие от това да играят на подобен терен!


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    7 7 Отговор
    Голям локум, голямо раздуване,естествено каквато е и целта на гришата.Даму се молят е естествено...
  • 2 Щом

    4 10 Отговор
    Капитана Барбуков го е казал значи е така
  • 3 умен простак

    10 8 Отговор
    наричайте нещата с истинските им имена,цска се чифтоса с литекс на ганчев,а сега се чудите "що стана така"
  • 4 Хххххп

    4 3 Отговор
    Ако във футбол БГ не се бърника олигарсите ще останем с Б окръжна група. Това ни е и нивото на футболистите.
  • 5 Стига с глупостите

    4 5 Отговор
    Да риташ топка си могъл, но не ти се отдават мисловните процеси и говоренето. Гриша Ганчев се бил обидил... Смях в залата. Да го беше казал някой тинейджър на 14 год. ок, но възрастен да твърди, че видиш ли мафиот се обидил от едно писъмце и се сопнал... Нелепо и жалко е. Причините са други,свързани с пране на пари, но сега като няма зрители е трудно да переш явно
  • 6 Kalin

    5 5 Отговор
    Много слаб анализ.
    Не е за него тази работа.
  • 7 Asdfg

    3 4 Отговор
    "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА" АД - в несъстоятелност ЕИК 130212106, състояние към дата: 19.02.2021г.
    "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД ЕИК 110501548, състояние към дата: 19.02.2021г.
    ЗАВИНАГИ ЩЕ НОСИТЕ ТИРЕТО В СЪРЦАТА СИ И В ПРАЗНИТЕ ВИ КРАТУНИ! Лойч!
  • 8 БЪЛГАРЧЕ

    2 0 Отговор
    Напълно разбираемо е поведението на всички коментиращи от 1 до 7.Имате право да съветвате и оценявате Бербатов единствено и само ако сте поне на неговото интелектуално и финансово ниво.Безмислено е да споделям постигнатото от този човек както във футбола така и в живота.А вие уважаеми какво постигнахте през жалкото си съществуване а?Изпитвате садо-мазохистични наклонности да оплювате абсолютно всичко по-кадърно и по-добро.Вас никой не ви знае и така ще си отидете от тази земя, незнайни и незапомнени.