20 Февруари, 2021 16:00 1 188 0

Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити влизат в битка за Кингсли Коман

  • манчестър юнайтед-
  • манчестър сити-
  • битка-
  • трансфер-
  • байерн мюнхен-
  • коман

И двата манчестърски гранда искат крилото на Байерн Мюнхен

Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити влизат в битка за Кингсли Коман - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити може да влязат в сблъсък на трансферния пазар през лятото, твърди "Bild". Става дума за крилото на Байерн (Мюнхен) Кингсли Коман, който попада в плановете и на двата английски гранда.

Интересът на "Червените дяволи" към 24-годишния французин е от доста време насам. Не е тайна, че в клуба усилено търсят дясно крило и Коман е една от опциите.

Той има договор с Байерн до 2023 година и в клуба се опитват да го накарат да преподпише, но на този етап без успех. Смята се, че причината за това е, че от Юнайтед са завъртели главата на играча, като са му обещали доста голяма заплата в размер на 260 хил. паунда на седмица, ако се съгласи да дойде на "Олд Трафорд".

Сега обаче в битката за подписа на Коман може да се включи и Манчестър Сити. "Гражданите" със сигурност могат да предложат не по-лоша сделка на играча от тази на Юнайтед. Така че последното решение ще бъде на французина, който ще трябва да реши къде иска да продължи кариерата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА