Last news in Fakti

20 Февруари, 2021 18:06 977 0

Лацио се измъчи със Сампдория, но победи

  • лацио-
  • сампдория-
  • алберто-
  • класиране

Успехът с 1:0 върна римските "орли" в топ 4

Лацио се измъчи със Сампдория, но победи - 1
Снимка: БГНЕС

Лацио излъга Сампдория в мач от 23-ия кръг на Серия А, като двубоят завърши при резултат 1:0. Единственото попадение в срещата бе дело на Луис Алберто. Трите точки пък позволиха на столичани да се завърнат в Топ 4. Лацио се намира на четвърта позиция с 43 точки, колкото има и третият Рома. Сампдория пък са десети с 30.

В началото на срещата двата тима си размениха по няколко опасни атаки, но така и не успяха да стигнат до гол. Лацио поведе в 24-ата минута. Луис Алберто се възползва от отлично подаване в наказателното поле и с точен удар в десния ъгъл на вратата направи резултата 1:0. Малко по-късно Чиро Имобиле бе близо до второ попадение, но Емил Аудеро спаси.

След почивката играта се накъса, като Сампдория бе тимът, който опитваше да създаде нещо опасно пред вратата на съперника, докато Лацио по-често се бранеше. "Моряците" можеха да изравнят в 54-ата минута, но ударът на Фабио Куалярела с глава мина над напречната греда. До края на мача двата тима така и не съумяха да вкарат нов гол и в крайна сметка срещата завърши с успех за "орлите".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА