21 Февруари, 2021 14:16 1 928 0

Гуардиола: Някои футболисти ще трябва да си тръгнат от Манчестър Сити

  • гуардиола-
  • манчестър сити-
  • напускане-
  • чистка-
  • футболисти

"С годините нещата се променят, затова част от тях са готови да приемат факта, че не могат да играят винаги, а друга част не са готови", заяви мениджърът на "гражданите"

Гуардиола: Някои футболисти ще трябва да си тръгнат от Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола обяви, че някои играчи ще напуснат "гражданите". Логично, специалистът не посочи имена.

"Всички наши футболисти заслужават да играят за Манчестър Сити дълги години. Те са изключително качествени играчи, без съмнение. С годините нещата се променят, затова част от тях са готови да приемат факта, че не могат да играят винаги, а друга част не са готови. В такъв случай няколко футболисти ще трябва да си тръгнат", коментира испанецът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА