Last news in Fakti

22 Декември, 2012 15:00 1 202 0

От Каляри: Ювентус не са спортсмени!

  • каляри-
  • ювентус-
  • челино-
  • спортсменство-
  • парма
От Каляри: Ювентус не са спортсмени! - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Шефът на Каляри Масимо Челино обяви, че шампионът на Италия Ювентус не е спортсменски тим. Припомняме, че Старата госпожа спечели с 3:1, макар да губеше до 77-ата минута с 0:1. Двубоят се игра на "Енио Тардини" в Парма, след като стадионът на Каляри "Ис Аренас" не бе одобрен от оторизираните органи в италианския футбол и остана затворен. 

"Първенството е опорочено. Преди година имахме ситуация, когато трябваше да се смени часа на един мач и стана без проблеми. Сега обаче от Ювентус го играха контра и не се съгласиха с нищо. Не съм доволен. Разочарован съм. Ювентус спечели мача, но го направи с много малко спортсменство. Не харесвам такъв футбол. Не искам да съм част от всичко това. Отвратително е. Имах илюзията, че всичко се е променило, но вместо това…", сподели Челино.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА