25 Февруари, 2021 12:16 1 256 2

Христо Бонев: Вярвам, че Локомотив Пловдив може да спечели титлата

  • лудогорец-
  • национален отбор-
  • бонев-
  • локомотив пловдив-
  • титла-
  • илиев

"Димитър Илиев трябва да е част от гръбнака на националния отбор", смята легендата

Христо Бонев: Вярвам, че Локомотив Пловдив може да спечели титлата - 1
Снимка: БГНЕС

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) - Христо Бонев, сподели мнението си за това има ли сили тимът му да направи нещо повече от място в тройката в края на сезона. Той обяви, че националният отбор на България трябва да стартира със звездата на "смърфовете" Митко Илиев.

Ето какво каза той пред колегите от "Тема спорт":

"Впечатление от състава на Лудогорец ми направиха Антон Недялков и Кирил Десподов. Футболисти, които имат всички качества за съвременния европейски футбол - бързина, импровизация, завършващ удар. На мача видях помощника на селекционера на националния отбор Коце Видолов и за мен държавният тим трябва да започва с тях двамата и малко по-напред да е нашият Димитър Илиев. Това трябва да е основата на националния отбор. Около нея да се гради.

Не знам дали Крушарски си мисли, че не можем да станем първи, но аз вярвам. Моето желание от рождения ден с всеки изминал мач получава покритие. Ще бъда много щастлив накрая, ако съумеем да гледаме всички отбори под нас. Знаете ли кое ме зарадва най-много? Това, че тези млади треньори в щаба ни - Александър Тунчев, Георги Илиев, Стоян Колев и Йордан Юруков, работят изключително добре".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    4 0 Отговор
    Зуме , не се излагай говорейки глупости , титлата отдавна е спазарена и платена! Локото играе добре за сега , но паричките ви са малко , не можете да участвате в купуването на съдии и мачове , което значи , че не можете да станете шампиони. Ти поне кристално ясно ги знаеш тези неща!
  • 2 БАЧУ

    0 0 Отговор
    Да не казвам велик,но наистина г-н Бонев беше голям футболист.Но докато има хора като домусчиев,стефанов и др.Локото няма шанс.