Last news in Fakti

1 Март, 2021 15:56 2 717 1

Матей Казийски с основен принос за победа на Блу Волей (Верона)

  • стойчев-
  • казийски-
  • плейофи-
  • волейбол-
  • точки-
  • блу волей

Българският волейболист записа 18 точки срещу Алианц Милано

Матей Казийски с основен принос за победа на Блу Волей (Верона) - 1
Снимка: БГНЕС

Воденият от българския треньор Радостин Стойчев отбор на Блу Волей (Верона) победи с 3:1 (20:25, 25:18, 25:20, 25:21) у дома Алианц (Милано) във втори мач от осминафиналите в плейофите от италианския шампионат по волейбол.

Българският нападател Матей Казийски завърши с 18 точки и беше най-резултатен, а неговият съотборник Аспарух Аспарухов не се появи в игра. Едоардо Канески, Томас Джаешке и Ейдъл Зингел добавиха по 11 точки в полза на победителите. Тине Урнаут се отличи с 13 точки в полза на гостуващия отбор, а резултатът в серията вече е 1-1. Решителната трета среща е в събота, 6 март, в Милано.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бравос

    0 0 Отговор
    продажни боклуци са и 2мата....,трябва да им се вземат българското гражданство....и никога повече да не стъпват в България.......никога,по никакъв начин не мога да разбера и оправдая бягство от национален отбор....без значение какво е станало.