Last news in Fakti

2 Март, 2021 17:45 1 356 0

Вратарят на Локомотив Пловдив е със счупен глезен

  • луков-
  • локомотив пловдив-
  • контузия-
  • счупване-
  • глезен

Контузията на Мартин Луков се оказа по-сериозна от първоначалните прогнози

Вратарят на Локомотив Пловдив е със счупен глезен - 1
Снимка: БГНЕС

Вратар №1 на България за миналата година Мартин Луков ще бъде извън терените по-дълго от първоначалните очаквания, съобщава Sportal.bg. Стражът на Локомотив (Пловдив) контузи глезена си по време на мача с Етър (1:1) преди няколко дни, като се смяташе, че ще бъде аут от игра за две-три седмици.

След направените допълнителни изследвания е станало ясно, че Луков има счупване в глезена и ще трябва да бъде опериран. Интервенцията ще бъде направена в четвъртък в София при доцент Асьов. При това положение вратарят ще бъде извън игра за два-три месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА