3 Март, 2021 23:45 1 964 0

Антов дебютира за Болоня, но неговият тим загуби

  • антов-
  • каляри-
  • болоня-
  • дебют-
  • серия а-
  • загуба

Българският национал игра 75 минути при поражението от Каляри с 1:0

Антов дебютира за Болоня, но неговият тим загуби - 1
Снимка: БГНЕС

Българинът Валентин Антов дебютира за Болоня, но със загуба 0:1 при гостуването на Каляри в мач от 25-ия кръг на италианската Серия А. Бившият защитник на ЦСКА стартира като титуляр в тима на Синиша Михайлович и остана на терена до 75-ата минута. Антов се понрави с добра и стабилна игра в защита, както и при организирането на атаките на Болоня. Той получи и жълт картон. Голът за Каляри реализира Даниеле Ругани в 20-ата минута.

В 19-ата минута Валентин Антов се намеси много добре. Той изчисти една топката след като играч на Каляри бе останал на добра стрелкова позиция, вратарят изби, а българинът изчисти в корнер. За съжаление на българина и съотборниците му от последвания ъглов удар Даниеле Ругани надскочи Орсолини и реализира за 1:0.

В 26-ата минута Валентин Антов получи жълт картон. Тогава Жоао Педро се стрелна към топката, а българинът направи шпагат. Той чукна леко топката, но в същото време и краката на съперника си. Съдията прецени да предупреди официално Антов. А треньорът Синиша Михайлович бе много несъгласен с отсъждането и протестира силно.

Постепенно Болоня успя да изравни играта, а с течения на мача Вальо Антов и съотборниците му се чувстваха все по-комфортно на терена. В началото на втората част в 48-ата минута Матиас Сванберг пропусна много чисто положение за гостите. Той стреля от въздуха, но право във вратаря на домакините.

В 75-ата минута треньорът на Болоня Синиша Михайлович смени Валентин Антов и пусна Гари Медел на негово място. Тази смяна бе с повече риск, който спецът предприе, за да стигне поне до точката.

До края Болоня се опита да стигна до равенството, но не успя. В класирането тимът на Вальо Антов има 28 точки на 12-ото място, а Каляри е на 17-та позиция с 21.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА