Last news in Fakti

5 Март, 2021 14:40 1 584 0

Алесандро Дел Пиеро стана анализатор за ESPN

  • алесандро дел пиеро-
  • футбол-
  • анализатор-
  • espn

Бившият нападател, който прекрати кариерата си през 2014 година, ще дебютира за специализирания футболен канал ESPNFC в събота

Алесандро Дел Пиеро стана анализатор за ESPN - 1

Един от най-обичаните бивши футболисти от феновете на Ювентус и легенда на националния отбор на Италия Алесандро дел Пиеро ще започне работа като анализатор за американския телевизионен гигант ESPN.

Бившият нападател, който прекрати кариерата си през 2014 година, ще дебютира за специализирания футболен канал ESPNFC в събота, когато ще коментира мача между Ювентус и Лацио.

"Отдавна обсъждаме подобна възможност с ESPN и сега дойде времето на да предприема тази стъпка", каза Дел Пиеро от дома си в Рим.

Той ще продължи работата си и за "Скай Спортс Италия", а на по-късен етап ще се премести в Лос Анджелис, където е и една от световните академиии на Ювентус. В ESPN ще очакват Дел Пиеро да се появи и в студията им в Бристол, щата Кънектикът, когато пандемията от коронавирус приключи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА