Last news in Fakti

7 Март, 2021 17:53 2 254 4

Херо отново изригна: Не може да ни колят по такъв безскрупулен начин

  • димитър димитров-херо-
  • берое-
  • лудогорец-
  • 1:4

Старши треньорът на Берое бе бесен от съдийство в мача срещу Лудогорец, който старозагорци загубиха с 1:4 по-рано днес

Херо отново изригна: Не може да ни колят по такъв безскрупулен начин - 1
Димитър Димитров-Херо, кадър: Diema sport

Старши треньорът на Берое - Димитър Димитров, сподели мнението си за поражението с 1:4 от Лудогорец и отново изрази недоволството си от съдийството.

"Резултатът е доста изразителен, но на фона на играта отборът ни не заслужаваше такава загуба. Бяхме равностойни, но липсата на класа в решаващите моменти реши нещата. Ако си бяхме вкарали положенията, можеше да се развие по друг начин мачът, въпреки съдийството. Това е четвърти пореден мач. Подготвил съм се, слушах пресконференцията на Гергинов. Разбрах, че във всеки отбор имало човек, отговарящ за съдиите. Искам да попитам кой е човекът при нас, да му науча името. Не може да ни колят по такъв безскрупулен начин. Когато има проблем, с кого имат контакт те? Това е меко казано обидно. Смея да твърдя, че докато не получихме втория гол, играхме много добре. Разберете, че с такова съдийство няма как да се играе. Първият гол е от засада, но не само това. Минаха футболисти на Лудогорец и ми казаха, че съдийството е срамно", заяви Димитър Димитров-Херо.

"Няма какво да коментирам темата за оставката. Каквото съм имал да казвам, аз съм го казал на ръководителите. Обиден съм от това отношение на БФС и съдийството към нашия отбор. Да, имаме проблеми в играта, но затова си има обективни причини. Имаше момент, в който смятах да си тръгна именно заради съдийството", допълни той.

"Отборът на Берое е отбор с традиции и слава. Не може такова отношение, просто е обидно. Такова съдийство винаги накланя везните в една от двете посоки", категоричен бе Херо.

"Карлос няма да бъде част от нашия отбор. При него е рецидив, доколкото разбрах. Не може в един от най-важните мачове през годината да остави отбора с десет човека", завърши наставникът на старозагорци.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Домуса

    14 1 Отговор
    Херо,как се става девет пъти подред шампион, знаеш ли? Така че спокойно подсигурил съм десетият път!

    Коментиран от #2

  • 2 3,14К

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Домуса":

    Знае той много добре. Лудогорец, Левски, Литекс. Но тогава му беше добре и не пищеше.
  • 3 Ханбалист

    5 7 Отговор
    Те ва убили с 3гола разлика ,пък съдията виновен .Не че и съддите на са бой ,ам ивие толкова си можете
  • 4 шефа

    8 3 Отговор
    Херо,некадърнико неграмотен,откакто те помня все съдията ти е виновен,ама вината не е твоя, а на малоумниците които са те взели за треньор.