Last news in Fakti

10 Март, 2021 12:54 2 306 4

Легендарен треньор посочи “непростима грешка” на Роналдо, Мората и Рабио

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ювентус-
  • порто-
  • шампионска лига-
  • фабио капело-
  • алваро мората-
  • адриен рабио

При изпълнението на фаула португалецът и испанецът скочиха с гръб към топката, която мина под краката им и доведе до решителния гол, с който “драконите” продължиха в следващата фаза на турнира

Легендарен треньор посочи “непростима грешка” на Роналдо, Мората и Рабио  - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният италиански наставник Фабио Капело разкритикува играчите на Ювентус Кристиано Роналдо, Алваро Мората и Адриен Рабио, които изградиха “стената” срещу прекия свободен удар, от който Серджо Оливейра от Порто се разписа за 2:2 при победата на “бианконерите” с 3:2 в 1/8-финалите на Шампионската лига. При изпълнението на фаула португалецът и испанецът скочиха с гръб към топката, която мина под краката им и доведе до решителния гол, с който “драконите” продължиха в следващата фаза на турнира.

“Това беше непростима грешка. По мое време се избираха играчи, които да отидат на “стената” без да се страхуват от топката. Тези тримата обаче се уплашиха от топката и се опитаха да я избегнат, обръщайки се с гръб към нея. Това е непростимо”, заяви Капело в студиото на “Скай Спорт Италия”.

Той също така не остана доволен от факта, че само трима от играчите на Ювентус - Матайс де Лихт, Федерико Киеза и Хуан Куадрадо, дадоха интервюта пред телевизията след края на мача. “Виждате, че в действителност само най-младите футболисти излязоха и си показаха лицата в труден момент. В този тим има някои ветерани, които се показват само при победи, за да оберат овациите, но когато загубят, тях ги няма никъде”, допълни бившият футболист и треньор на “Старата госпожа”.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тошо

    4 8 Отговор
    Капело и Касано само чакат някой слаб мач на Роналдо и веднага почвам да бълват критики. Истината е, че не Ронално издъни Юве, а Бентанкур с автогола си в първия мач и турчинът Демирал с дузпата, която направи в реванша.
  • 3 Гошо

    2 8 Отговор
    Капело за това е без работа. Щото е голям "треньор"
  • 4 Жалки са

    6 2 Отговор
    Много жалки са ми тея юве с 10 човека гости ги отстраниха порто страшен кеф име прав капело че някой излизат пред камерите само след победи а иначе се крият като мишки а за капело малко треньори имат неговите успехи