Last news in Fakti

12 Март, 2021 14:15 1 771 0

Отборът на Haas представи официално болида си за новия сезон

  • haas-
  • формула 1

Болидът е в цветовете на руското знаме, както бе видяно при представянето на спонсорите и разцветките на отбора по-рано

Отборът на Haas представи официално болида си за новия сезон  - 1
Снимка: Twitter

Отборът на Haas представи болида си за новия сезон, а вчера Никита Мазепин направи първи обиколки с него като част от позволените 100 километра за заснемане на рекламни нужди. VF-21 до голяма степен е базиран на миналогодишната кола на Haas, с която отборът завърши на 9-о място в шампионата.

Болидът е в цветовете на руското знаме, както бе видяно при представянето на спонсорите и разцветките на отбора по-рано. В днешния първи ден от тестовете във Формула 1 в Бахрейн по време на сутрешната сесия първи в болида ще седне Мик Шумахер.

Синът на седемкратния световен шампион Михаел Шумахер ще бъде заменен във втората част на деня. Освен това пилотите ще продължат да работят по половин ден и в следващите два дни от теста в събота и неделя.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА