Last news in Fakti

12 Март, 2021 19:57 1 273 0

Ханзи Флик: Няма да поема националния тим на Германия

  • флик-
  • национален отбор-
  • германия-
  • напускане-
  • льов-
  • байерн мюнхен

"Йоги ми се обади ден преди да бъде обявено публично и ми каза, че е решил да напусне, а аз се изненадах", призна наставникът на Байерн Мюнхен

Ханзи Флик: Няма да поема националния тим на Германия - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Байерн Ханзи Флик отхвърли възможността да поеме националния отбор на Германия. Специалистът сподели, че е имал страхотни моменти докато бе част от Бундестима, но сега е фокусиран изцяло върху баварците и това клубът да продължи да печели трофеи.

"Йоги ми се обади ден преди да бъде обявено публично и ми каза, че е решил да напусне. Бях изненадан, той свърши страхотна работа начело на Германия, това е една от най-добрите ери на тима. Трябва да бъде горд с постигнатото. Ясно е, че това е тема, която вълнува всички в момента. Ето как аз виждам нещата: беше страхотно време, когато бях в германския футболен съюз, специално с Йоги Льов, Оливър Бирхоф и Кьопке. Сега имам същото в Байерн и наистина се наслаждавам на работата с хората тук. Имам контракт до 2023-а и искам да продължа това и да продължаваме да печелим трофеи. Нямам време за такива спекулации", каза Флик.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА