Last news in Fakti

19 Март, 2021 17:31 1 558 1

Тото Волф: Ние от Mercedes обичаме да говорим на пистата

  • волф-
  • mercedes-
  • red bull-
  • шум-
  • говорене-
  • писта-
  • формула 1

"Ние не сме като колегите от Red Bull, които обичат да вдигат прекалено много шум", заяви шефа на шампионите

Тото Волф: Ние от Mercedes обичаме да говорим на пистата - 1
Снимка: БГНЕС

Според шефа и акционер в отбора на Mercedes във Формула 1 Тото Волф неговите колеги и най-вече шефът в Red Bull Кристиан Хорнер обичат прекалено много да вдигат излишен шум и да коментират останалите тимове. Волф се закани, че шампионите от Mercedes предпочитат да говорят на пистата и въпреки трудностите в предсезонната подготовка им предстоят добри дни в началото на сезон 2021.

Шампионатът във Формула 1 се открива с Гран При на Бахрейн следващата неделя на 28 март.

"Кристиан Хорнер и колегите му от Red Bull обичат прекалено много по моите стандарти да вдигат излишен шум и да коментират останалите отбори. Ние в Mercedes обичаме да говорим на пистата. Показали сме го в последните години и ще продължим по същия начин“, изрази своето мнение Тото Волф.

"Изобщо не съм притеснен от случилото се по време на тестовете, защото разполагаме с най-талантливите хора в отбора и на пистата, които са родени победители. Те са най-големият ни актив, не парите или титлите ни“, завърши австриецът.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дрън дрън

    2 5 Отговор
    Знаем, а останалите карат !