Last news in Fakti

20 Март, 2021 20:57 2 085 5

Дамбраускас: В такива условия не може да се играе смислен футбол

  • дамбраускас-
  • условия-
  • сняг-
  • терен-
  • царско село-
  • равенство-
  • лудогорец

"Преди мача имахме един план, а след това по време на загрявката започна да вали и беше трудно да играем смислен футбол, дори невъзможно", заяви наставникът на Лудогорец

Дамбраускас: В такива условия не може да се играе смислен футбол - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас не пожела да коментира футболните достойнства при равенството 1:1 с Царско село, тъй като метеорологичните условия не са позволили на двата отбора да играят „смислен футбол”. "Трудно е да обясним този мач, защото нямаше общо с тактически надигравания. В тези условия е трудно да се играе. Всичко беше въпрос на битка, беше въпрос на това кой отбор ще има късмет и ще накара другият да направи грешка. Накарахме да направят грешки, но не успяхме да вземем успеха - точка и това е", започна Дамбраускас пред Диема Спорт.

„Преди мача имахме един план, а след това по време на загрявката започна да вали и беше трудно да играем смислен футбол, дори невъзможно”, продължи треньорът на Лудогорец.

"Ако получим гол от контраатака, ще кажа, че трябва да внимаваме повече там. Трябват ни подобрения в различните фази от играта. Статичните положения са едно от тях. Понякога печелим така, понякога допускаме голове", каза спецът.

"Когато футболист подписва договор, трябва да знае в коя страна идва. Топката бе бавна, снегът повлия, а това е трудно за играчите. Вярвам, че можем да намерим начин да вкарваме. Всеки се нуждае от време на адаптация. Пиерос Сотириу е тук от скоро. Той разбира повече какво се изисква от отбора и е въпрос на време да започне да показва истинските си качества. Просто има нужда от време. Искам всички играчи да се представят възможно най-добре. Не гледаме към лятото, което е твърде далеч. Трябва да се концентрираме в нашата подготовка. Имаме двама страхотни вратари - Пламен Илиев, сега Кахлина. Какво ще стане през лятото? Ще говорим тогава", завърши Валдас Дамбраускас.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами на мач

    11 0 Отговор
    метеорологичните условия са еднакви и за двата отбора. Но в този случай вероятно сте подценили скромното отборче и не сте дали необходимите "напътствия" на съдията - икономия, криза е...
  • 2 Чики-Рики

    9 0 Отговор
    Тия пък, като изгубят точки ,или терена им е виновен или съдията!Ми каквото за едните, такова и за другите!
  • 3 Бай Стою касапина

    5 0 Отговор
    Пич, шахмат се играе на сухо. Това е футбол!
  • 4 Хммм

    1 1 Отговор
    Шампиони!
  • 5 Коко

    2 0 Отговор
    Може може да се играе ЦСКА как игра срещу Славия вий да не би да сте с два чифта орехи защо не пуснахте жалба срещу съдията на мача с Арда че не дадоха чиста дузпа за Арда че играхте до гол сега ревете олигофрени