Last news in Fakti

22 Март, 2021 19:03 2 445 21

Венци Стефанов: Възможно е Боби Михайлов да се завърне на сцената!

  • стефанов-
  • завръщане-
  • конгрес-
  • изпълком-
  • избори-
  • президент-
  • оставка-
  • боби михайлов-
  • бфс

"Какво ще стане, ако Боби се яви на 25 юни и обяви на конгреса, че оттегля оставката си и иска да завърши своя мандат, който е до 2022 година?", попита президентът на Славия

Венци Стефанов: Възможно е Боби Михайлов да се завърне на сцената! - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи интересно изказване пред Sportal.bg. Босът на "белите" довери, че е възможно Борислав Михайлов да се завърне на футболната сцена. Както е известно, в края на 2019 година легендарният вратар подаде оставка като президент на Българския футболен съюз, след скандалната европейска квалификация с Англия. Изказването на Стефанов идва малко, след като беше обявено, че бизнесменът Петър Величков ще даде пресконференция.

"Да не слагат тигана на котлона, преди да са хванали рибата! Възможно е Боби Михайлов да се завърне на сцената, въобще не изключвам такъв вариант. Между другото, на онова заседание Лечков каза, че нито той, нито Боби си подават оставките. И аз питам - какво ще стане, ако Боби се яви на 25 юни и обяви на конгреса, че оттегля оставката си и иска да завърши своя мандат, който е до 2022 година? Тогава и Бербатов, и Порточанов ще пият по един чай и толкова. Кога се чух последно с Боби ли? Преди около две седмици. Възможно е въобще да не се стигне до избор на нов президент, ако Боби поиска да довърши мандата си.

Освен това Бербатов къде е тръгнал? Той е един дезертьор. Голям футболист беше, но човек, който се е отказал от националния отбор, не може да има уважението на хората, в т.ч. и моето. Единият се отказа от България, а другият, говоря за Петър Величков, не е слушал песента на Емил Димитров "Ако си дал". Да се кандидатира Бойко Борисов, да погледна сериозно на кандидатурата. А то - Бербатов и Петър Величков. Не е сериозно. Митко дезертира от националния отбор, разсърди се, а Величков не е дал нищо във футбола. Гриша Ганчев, Кирил Домусчиев, Стойне Манолов, Христо Крушарски и т.н. - това са хора, които са дали!

Порточанов също нищо не е дал. Цял живот е в яслата и само прибира. С "Нефтохим"-а зад гърба е лесно. Аз ако имах "Нефтохим" зад гърба ми, Славия щеше да играе поне един финал в европейските клубни турнири. Казвам го! Това са много пари. Всички директори в Нефтохимик взимаха по 150% премии. Знаем и какво правеше с пистолетите. Уважавам Христо като човек, с когото се познавам отдавна, но когато тръгне да говори, че той ще оправи футбола и ще измете всички, вече нещата придобиват друг нюанс. Не мога да бъда лицемерен. Какво ще оправи той? Неговите "апостоли", дето обикалят, са все бивши съдии, повечето изхвърлени за некадърност или корупция. Нито една от молбите, подадени от клубове, не е подписана на заседание на Управителния съвет. Това значи, че някой еднолично е взел решение, без да съгласува с Управителния съвет, без да има протокол, нищо. Да ме извинява Христо, но до юни могат да станат 680 клубовете, които го подкрепят", каза Венцеслав Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пената

    22 10 Отговор
    Докога ще слушат тая торба с л@йн@???!!!
  • 2 Туриста

    17 9 Отговор
    Тоя толуп си е останал в 20 век
  • 3 Такси

    12 20 Отговор
    Не коментирайте Венци, бастуни, нито сте му на акъла, нито на парите, нито на възрастта!
  • 4 бай Алекс

    10 4 Отговор
    абе оставете го тоя митю,
  • 5 Сикаджия

    14 4 Отговор
    Всичко е възможно, но не за всеки!!!
    "Единият се отказа от България..." - от коя България се отказал? На престъпниците, крадците и мутрите ли? И за мен тя не съществува. Казийски постъпи правилно! Надявам се и Митко да постъпи така. Има деца, които не бива да живеят в кочината! Има възможност и не краде!
  • 6 казах

    6 12 Отговор
    Венци е точен като швейцарски часовник.

    Коментиран от #19

  • 7 8888

    14 4 Отговор
    Защо толкова много се страхуваш от Бербатов г-н всезнайко
  • 8 ЖОРО

    9 4 Отговор
    МАДЖО ЛИ ТИ ПОРЪЧА ДА СИ БЛИЖЕДУПЕЦ НА ТИКВАТА..АКО НЕ БЛИЖЕШ КЕ ТЕ ОТСВИРЯТ..ТИ СРАМА НЯМАШ--ПОЖЕРТВА И СИНА СИ..НЕКА БОГ ТЕ СЪДИ--БЕЗБОЖНИК СИ ТИ..
  • 9 Стоян Александров

    12 5 Отговор
    Венци е много, много, мноооогооооо жалък човечец. Позор за БГ футбола. 100% мафиот. 100% пере парите на Маджо. Маджо най- голямото зло за България. Б. Борисов също е подчинен на Маджо. Нечакайте с тези БГ президенти футбол. Всичко е мафия. Резултатите са на лице. Националите ги бият всички, но Венци защо мълчи. Позор

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Алооо

    8 4 Отговор
    Измекяр
  • 12 Майкъл

    9 3 Отговор
    В Родопите има един много интересен лаф-,,И нам са благи ацата"!!! Щото навремето,да ядеш яйце е било деликатес!!! Даже са яли черен хляб,заедно със симид-което е било,един път в годината!!! А после,когато някой не дели насъщният с родата,с децата,с приятели-са му викали: Уу не се нахрани бе,не се насити бе,дано да пукнеш дано!!! Да ти се спука лявото м.до,после дясното!!! Лакомията да те гаврандиса,дано!!! Бате Венци-няма нищо вечно на този свят!!! Вечна е лакомията,господин Йожени Гранде!!!
  • 13 Гост

    7 2 Отговор
    Много работи са възможни. Като се обърне палачинката на 4 ти е възможно да разследват цялото БФС, също е възможно да излязат данни за черно тото, да влезе някой в затвора. Много работи са възможни, така че имайте едно на ум. Да не говорим, че е възможно на много хора да им писне от идиотии и да ви изметат от БФС, барабар със секретарките и да не смеете да се занимавате с бг футбол.
  • 14 тичо

    5 4 Отговор
    марш на спортната номеклатура. марш на венци, боби и сие. агония и проточване на мутренскит години и чалга морала. гледаме ви физиономиите от твърде много години, а спортът ни не струва.
  • 15 Евала

    5 3 Отговор
    Бат Венци с мъда като менци, ще жаса Бербетката и Величков,докато им опадат пломбите !
  • 16 1913

    5 5 Отговор
    Венци може да е всякакъв, но е президент вече 27 години на най-стария отбор в България, на който комунистите не даваха да стане шампион цели 45 години. Славия би Левски- отбора на милицията- през октомври 1989г. и след две седмици Тодор Живков падна от власт. Славия се смята за буржоазен, царски отбор, отбор на интелигенцията, славистите се гордеят, че не са "отбор на народа".
  • 17 2423

    4 4 Отговор
    мръсник по-голям мръсник венци стефанов
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 YUI

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "казах":

    По-скоро като японско махало. Иначе е напредничав за времето си, новатор, прогресивно мислеща амеба ... заради такива шамандури, които оставихме да си развяват коня и да се мислят за нещо сме на това дередже. Никога повече.
  • 20 3282

    3 0 Отговор
    какво общо има тази сикаджийска мутра с футбола?
    Докато такива като него са в БФС ще ни бият и Андора и Фариорски острови.
  • 21 бегай бре

    2 0 Отговор
    АХХАХАХАХААХАХ---ХОХОХОХООО то това остана ,да се върнат тия боклуци перуката и плешивия кашкавал.....и пак да си мълчим......дано не....