Last news in Fakti

23 Март, 2021 21:53 1 957 2

Коронавирусът спря футболист на Левски за националния

  • мартин петков-
  • левски-
  • коронавирус-
  • футбол

Макар и да нямаше симптоми, играчът беше веднага освободен от селекционера Александър Димитров и групата заминаха рано сутринта за Турция с полет за Анталия през Истанбул

Коронавирусът спря футболист на Левски за националния  - 1
Снимка: БГНЕС

Младежкият национален отбор на България замина за Анталия днес без нападателя на Левски Мартин Петков. Петков беше от групата на последните играчи, които се подложиха на тестове за коронавирус при пристигането в лагера, а след излизането на резултатите се оказа, че единствен той е положителен.

Макар и да нямаше симптоми, играчът беше веднага освободен от селекционера Александър Димитров и групата заминаха рано сутринта за Турция с полет за Анталия през Истанбул.

21-годишните ще тренират днес на място, а утре от 17.00 часа е първата им среща от международния турнир срещу отбора на Украйна. Другите два отбора са Казахстан и Република Северна Македония.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Call of Duty

    0 1 Отговор
    Ерлинг Халанд по добър от Мбапе
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.