Last news in Fakti

26 Март, 2021 20:13 1 658 0

Ювентус иска да смени Пирло със Зидан от лятото

  • ювентус-
  • зидан-
  • пирло-
  • уволнение-
  • заместник-
  • реал мадрид-
  • треньор

Пирло е поставен под огромен натиск, след като „бианконерите“ изостават на десет точки от лидера в Серия А Интер

Ювентус иска да смени Пирло със Зидан от лятото - 1
Снимка: БГНЕС

Шефовете на Ювентус планират Зинедин Зидан да смени Андреа Пирло на треньорския пост в клуба от следващия сезон, съобщава „La Stampa“. Пирло е поставен под огромен натиск, след като „бианконерите“ изостават на десет точки от лидера в Серия А Интер. Освен това „Стара госпожа“ отпадна безславно и на осминафиналната фаза на Шампионска лига. Според информацията, Пирло е много вероятно да не се задържи начело на отбора и да бъде уволнен след края на настоящия сезон. Не само това, но Пирло е заплашен да бъде уволнен още при загуба в дербито на Торино, което е през следващата седмица.

Шефовете на Ювентус са превърнали Зидан в своя цел номер 1. Френската футболна легенда се радва на пет успешни години в италианския клуб между 1996 и 2001 година, където помогна на отбора да спечели два пъти титлата в Серия А. Твърди се, че от Ювентус вече са се свързали със Зидан да разберат дали би склонил да поеме отбора от следващия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА