Last news in Fakti

27 Март, 2021 19:10 1 843 0

Реал бие шута на Зидан след края на сезона?

  • реал мадрид-
  • зинедин зидан-
  • бъдеще

На "Бернабеу" ще изчакат да видят как ще се представи отборът до края на сезона

Реал бие шута на Зидан след края на сезона? - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бъдещето на треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан остава несигурно. На този етап все още не е ясно дали той ще продължи да води "Белия балет" и през следващия сезон, твърди "AS".

След неубедителното начало на сезона, напоследък Реал сериозно подобри представянето си и е в серия от 10 поредни мача без загуба, като отново се върна в битката за титлата в Ла Лига и е на 1/4-финал в Шампионската лига. Това върна доверието на шефовете към треньора, но на този етап в клуба се подготвят за всички възможности.

На "Бернабеу" ще изчакат да видят как ще се представи отборът до края на сезона, преди да вземат окончателното си решение какво да правят със Зидан. Въпреки това шефовете вече разглеждат потенциални кандидати, които да заменят французина през лятото, като най-често се спрягат имената на Раул и на Йоаким Льов.

Самият Зидан също не е решил дали иска да продължи да води отбора още един сезон. Интерес към него има от страна на Ювентус и националния отбор на Франция. Така че специалистът ще трябва внимателно да обмисли всички варианти за бъдещето си и да реши какво да прави през лятото.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА