Last news in Fakti

2 Април, 2021 19:16 1 213 0

Томас Тухел: Агуеро е футболист от световна класа

  • тухел-
  • агуеро-
  • манчестър сити-
  • нападател-
  • световна класа

"Има три турнира, в които участваме ние и Манчестър Сити, така че няма да говоря за техен играч", заяви наставникът на Челси

Томас Тухел: Агуеро е футболист от световна класа - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Челси Томас Тухел засипа с похвали Серхио Агуеро. Аржентинският нападател напуска Манчестър Сити през лятото, когато договорът му изтича, а лондончани са смятани за фаворити за подписа му.

"Не са нужни думи, за да се опишат постиженията му. Той е футболист от световна класа. Има три турнира, в които участваме ние и Манчестър Сити, така че няма да говоря за техен играч", заяви Тухел.

Той говори и за Ерлинг Холанд: "Има голяма новина около него и агента му. Изглежда те създават състезание за играча. Той е играч на Борусия (Дортмунд). Разбира се, обещаващ играч, но той не е в нашия състав".

Тухел, който по-рано днес получи наградата за мениджър на месец март, коментира, че е изключително важно отборът да завърши в топ 4 и да се класира за Шампионската лига, тъй като това ще се отрази на лятната селекция.

"Ситуацията е странна поради пандемията. Трябва да се адаптираме и да сме търпеливи. Дали има пазар? Как ще изглежда? Какво ще можем да инвестираме? И други подобни въпроси. Ситуацията не е ясна и според мен е най-добре да бъдем търпеливи и с клуба сме на едно мнение по този въпрос. Предстоят ни осем решителни седмици, пълни с решителни мачове, в които можем да постигнем целите си", заяви германецът.

Битката на лондончани за топ 4 продължава утре с домакинство на Уест Бромич. Следващата седмица Челси гостува на Порто в първи мач от четвъртфиналите на Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА