Last news in Fakti

6 Април, 2021 11:44 1 170 0

Берое успя да преподпише с двама

  • минчев-
  • берое-
  • цветков-
  • договори-
  • удължаване-
  • задържане

Александър Цветков и Иван Минчев остават в Стара Загора

Берое успя да преподпише с двама - 1
Снимка: БГНЕС

Берое задържа двама от основните си български играчи, пише "Тема Спорт". Това са халфовете Александър Цветков и Иван Минчев. Техните договори с клуба бяха до края на сезона. След известни преговори с ръководството и двамата решиха да останат под Аязмото за още един сезон - до лятото на 2022 година.

Цветков и Минчев са основни фигури в състава на Димитър Димитров. Наставникът е държал двамата да останат и шефовете са направили всичко възможно това да се случи. Минчев е бил в полезрението на Левски, но от Берое са побързали да го обвържат за още един сезон. От Арда пък са се ослушвали за Цветков.

И двамата полузащитници дойдоха в Стара Загора през лятото на 2018 година като свободни агенти. Минчев пристигна от Славия, след като бе спечелил Купата на България, а Цветков премина при заралии от Черно море.

С изтичащи договори в Берое са още трима български играчи - Александър Василев, Крум Стоянов и Димо Бакалов. Засега обаче няма индикации, че те ще останат под Аязмото. От чужденците почти сигурно ще бъде освободен вратарят Душан Перниш, чийто контракт също е до края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА