Last news in Fakti

8 Април, 2021 10:44 1 331 1

От ПСЖ все още мълчат за звездите си

  • килиан мбапе-
  • неймар-
  • псж-
  • футбол

Скоро ще говорим за конкретни неща

От ПСЖ все още мълчат за звездите си - 1
Снимка: БГНЕС

В сряда Пари Сен Жермен направи крачка към класиране за полуфиналите в Шампионската лига след успех с 3:2 като гост над първенеца Байерн Мюнхен и всички в клуба са щастливи.

Ръководството обаче продължава да няма отговор на най-важния въпрос в момента - дали Килиан Мбапе и Неймар ще останат в тима с нови договори. И двамата са обвързани за само още един сезон и продължават да не казват директно какви са плановете им.

“Нови контракти на Мбапе и Неймар? Скоро ще говорим за конкретни неща. Би трябвало бързо да има развитие на ситуацията и нещата да станат по-ясни. Но засега ще се съсредоточим върху настоящето”, заяви спортният директор на парижани Леонардо пред Sky Italia.

Още преди около месец бразилецът подкани Мбапе да обяви решението си, но от страна на световния шампион не последва никакъв отговор. При Неймар нещата изглежда по-сигурни, като големи са шансовете той да преподпише за още пет сезона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Звезди

    0 0 Отговор
    Неймар може да ходи да рита в Буковлък,при роднините си.нема проблем,пълен Р.....М,