Last news in Fakti

13 Април, 2021 16:27 1 635 1

Масимилиано Алегри посъветвал президента на Ювентус да разкара Роналдо

  • аниели-
  • съвет-
  • продажба-
  • роналдо-
  • егоизъм-
  • алегри-
  • ювентус

"Той блокира израстването на отбора и клуба", казал бившият треньор на "бианконерите" на Андреа Аниели

Масимилиано Алегри посъветвал президента на Ювентус да разкара Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият наставник на Ювентус - Масимилиано Алегри посъветвал клубния президент Андреа Аниели да продаде суперзвездата Кристиано Роналдо, твърди “Ла Република”.

Според изданието, преди да бъде освободен от своя пост през лятото на 2019 година, Алегри заявил следното на Аниели: “Отървете се от Роналдо, той блокира израстването на отбора и клуба”. Любопитното е, че тази информация се появява няколко дни след слуховете за възможно завръщане на треньора на “Алианц Стейдиъм”. Както е известно, специалистът и играчът работеха заедно по време на първия сезон на португалеца в Торино, когато “Старата госпожа” спечели Скудетото, но претърпя провал в Шампионската лига.

След тазгодишния крах на “бианконерите” в най-престижния европейски клубен турнир, италианските медии започнаха да спекулират с бъдещето на Кристиано в Ювентус. Засега обаче от клуба са категорични, че португалецът ще изпълни последната си година от своя договор, който изтича през лятото на 2022-а.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 #777777

    5 1 Отговор
    Абсолютно вярно, роналдо е голям играч но винаги си е бил егоист. Той е добър когато има велики играчи в отбора които да го носят на гръб, а той да обира най каймак.